Τι κινητό χρησιμοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς;

H μάχη Android vs iOS πλέον μαίνεται για πάνω από 10 χρόνια. Και οι δύο πλατφόρμες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιον νικητή. Ο Μπιλ Γκέιτς, συν-ιδρυτής της Microsoft, έρχεται να προσθέσει τη δική του οπτική, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ότι χρησιμοποιεί Android τηλέφωνο.

O Μπιλ Γκέιτς δήλωσε ότι χρησιμοποιεί το Android τηλέφωνό του σε καθημερινή βάση, αλλά δεν ανέφερε μάρκα ή μοντέλο. Παρ' όλα αυτά δεν χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του, όπως οι περισσότεροι χρήστες.Δήλωσε ότι χρησιμοποιεί εφαρμογές της Microsoft στο κινητό του. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς πολλοί κατασκευαστές Android τηλεφώνων έχουν προεγκαστεστημένες εφαρμογές της Microsoft στα smartphones τους.

Η Microsoft διαθέτει συσκευές Samsung Galaxy S8 μέσω των καταστημάτων της, οπότε δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιεί το ίδιο και ο κ. Γκέιτς. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι η αποφασιστικότητα με την οποία αρνήθηκε ότι κατέχει και κάποια iPhone συσκευή, παρόλο που η Microsoft διαθέτει εφαρμογές και για iOS.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!