Πραγματοποιήθηκε διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε νέα διανομή προϊόντων
από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου 

Την Πέμπτη 21/9/2017 και την Παρασκευή 22/9/2017 έγινε διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου σε 250 οικογένειες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου μη δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ προκειμένου να καλύψουν βασικές τους ανάγκες.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την πρότυπη βιομηχανία γάλακτος ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε. για την προσφορά προϊόντων για τις ανάγκες του Κοινωνικού μας παντοπωλείου. «Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στην πρότυπη βιομηχανία γάλακτος ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε. για την χειρονομία αλληλεγγύης να προσφέρουν είδη γαλακτοκομικών προϊόντων, ώστε αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν σε ευπαθή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας. Με την ενέργειά τους αυτή, εκφράζουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο κοινωνικό μας έργο», τονίζει ο κ. Αταμιάν.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!