Πετρούπολη: Πατέρας χτύπησε την κόρη του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά

Μια πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα αποκάλυψε μια οικογενειακή τραγωδία. Το περιστατικό νωρίς το πρωί της Τετάρτης όταν οι πυροσβέστες κλήθηκαν για φωτιά σε σπίτι στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη. Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς εντοπίστηκαν και απεγκλωβίστηκαν ένας 56χρονος με την 18χρονη κόρη του σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες τόσο από τους πυροσβέστες για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς όσο και από τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης και με βάση μαρτυρίες γειτόνων προέκυψε ότι ο 56χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί δυο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, για άγνωστη αιτία κτύπησε την 18χρονη η οποία άρχισε να φωνάζει. Στη συνέχεια ο 56χρονος έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας λάδι σε τέσσερα σημεία του σπιτιού.


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!