Σταυρούπολη: Άρπαζαν αλυσίδες από το λαιμό διερχόμενων - Ένας αστυνομικός τραυματίας



Στη σύλληψη μίας 38χρονης προχώρησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης έπειτα από αναζητήσεις, για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, 32χρονος συνεργός της με χρήση βίας, αφαίρεσε αλυσίδα λαιμού από γυναίκα που κινούταν πεζή, ενώ με τον ίδιο τρόπο αποπειράθηκε να αφαιρέσει αλυσίδα και δεύτερης διερχόμενης γυναίκας, όσο η συνεργός του του παρείχε κάλυψη από το όχημα, που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.
Οι παραπάνω πράξεις έγιναν αντιληπτές από περίοικους και αστυνομικό που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, ο οποίος στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον 32χρονο, δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο και τραυματίστηκε στο χέρι. Ο εν λόγω αστυνομικός και μία εκ των παραπάνω γυναικών, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!