Αστέριος Γαβότσης: «Προτεραιότητά μας ως δημοτική αρχή ήταν και παραμένει ο τομέας της παιδείας»


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστέριος Γαβότσης: «Προτεραιότητά μας ως δημοτική αρχή
ήταν και παραμένει ο τομέας της παιδείας»

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, στο 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, στο νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Πενταλόφου και στο γυμνάσιο Καλλιθέας, όπου και ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές, δύναμη και κουράγιο στους γονείς, υγεία και ήθος από τους καθηγητές και τους δασκάλους.
Στο μήνυμα του ο κ. Γαβότσης τόνισε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει ο τομέας της παιδείας. «Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα του προβλήματος της σχολικής στέγης, με την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων, είναι από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου η προτεραιότητά μας», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αναφερόμενος στην κατασκευή του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει. «Οι προσπάθειές μας για τη λύση του προβλήματος της σχολικής στέγης στο δήμο μας δεν σταματούν εδώ. Ελπίζουμε να είμαστε στην ευχάριστη θέση ώστε να αναγγείλουμε την ανέγερση και άλλων σχολικών μονάδων, για τους μαθητές μας», συμπλήρωσε. Και ο κ. Γαβότσης κατέληξε λέγοντας ότι «η δημοτική αρχή θα είναι διαρκώς παρούσα δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων».

Από την πλευρά τους ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παντελής Πορφυριάδης ευχήθηκαν η φετινή χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική από τις προηγούμενες και να δώσει περισσότερες επιτυχίες ενώ τόνισαν ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της έγκαιρης προετοιμασίας από την πλευρά των υπηρεσιών του δήμου.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!