Αμερικανικά καταδιωκτικά και βομβαρδιστικά στην κορεατική χερσόνησο

Τέσσερα αμερικανικά καταδιωκτικά  F-35B και δύο βομβαρδιστικά αεροπλάνα B-1B πέταξαν πάνω από την κορεατική χερσόνησο σε μια επίδειξη ισχύος μετά την τελευταία βορειοκορεατική βαλλιστική δοκιμή.

Την είδηση μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή στους κόλπους της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης.

Πρόκειται για τις πρώτες αμερικανικές πτήσεις στην περιοχή από τις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα που η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε την έκτη πυρηνική δοκιμή της,

Τα αμερικανικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν ασκήσεις με τέσσερα νοτιοκορεατικά καταδιωκτικά F-15K πριν επιστρέψουν στις βάσεις τους στο Γκουάμ και την Ιαπωνία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!