Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung έλαβε πιστοποίηση

Εδώ και πολλά χρόνια περιμένουμε να δούμε το περίφημο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung και είναι γεγονός ότι η Κορεάτικη εταιρεία έχει δώσει ουκ ολίγες αφορμές για να επαναφέρει τακτικά την όλη συζήτηση στο προσκήνιο. Από επίσημες, ημι-επίσημες και ανεπίσημες δηλώσεις μέχρι παρουσιάσεις εύκαμπτων οθονών και πρωτότυπων συσκευών, είναι αρκετά για να δημιουργηθεί ο απαραίτητος ντόρος σχετικά με το Samsung Galaxy X.

Η συσκευή με κωδική ονομασία SM-G888No, που φημολογείται ότι ανήκει στο αναδιπλούμενο smartphone, έλαβε πιστοποίηση από την Wi-Fi Alliance τον περασμένο Απρίλιο και από τον οργανισμό Bluetooth SIG τον Ιούλιο, ενώ τώρα έλαβε πιστοποίηση και από την υπηρεσία NRRA (National Radio Research Agency) της Κορέας, από την οποία περνά οποιαδήποτε φορητή συσκευή κατασκευάζεται, πωλείται ή εισάγεται στην χώρα.Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι χειροπιαστό, μιας και δεν έχουν διαρρεύσει τεχνικά χαρακτηριστικά, η συγκεκριμένη πιστοποίηση (μαζί με τις προηγούμενες δύο) έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ακόλουθη δήλωση του DJ Koh, πρόεδρο του τμήματος Samsung Mobile:

“Ως επικεφαλής του τομέα μπορώ να δηλώσω ότι ο στόχος μας είναι να κυκλοφορήσουμε το αναδιπλούμενο smartphone μέσα στην επόμενη χρονιά, αρκεί να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα.”

Κρατάμε, λοιπόν, ότι το Samsung Galaxy X είναι ένα υπαρκτό project για την εταιρεία και ότι έχει μπει σε σχετικό χρονοδιάγραμμα για την παρουσίαση του. Η λογική λέει ότι η Samsung θα παρουσιάσει πρώτα κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο και μετά θα προχωρήσει στην κυκλοφορία του αναδιπλούμενου smartphone σε περιορισμένη κλίμακα για την αγορά της Κορέας.

Πηγή: Techgear.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!