Κεντροαριστερά: Προς Wind και ΟTS η online διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων

Κοινός τόπος φαίνεται πως βρέθηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου, το απόγευμα της Παρασκευής, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ηλεκτρονική online διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων θα αναλάβει η εταιρεία Wind σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού ΟTS, με συνολικό τίμημα περίπου 450.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, απορρίφθηκε πρόταση της εταιρείας Singular Logic ύψους 800.000 και της Smart ύψους 500.000 ευρώ.

Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι οι εκλογές θα γίνουν όπως έχει ανακοινωθεί, στις 5 και 12 Νοεμβρίου, με πιθανή μετάθεση μιας εβδομάδας για τεχνικούς λόγους.

Για το θέμα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας παραμένουν οι διαφωνίες, με το Ποτάμι να δηλώνει ότι από τη Δευτέρα θα καταθέσει νέα πρόταση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!