Ώρα για δράση - 1η λαϊκή ποδηλατοδρομία Ευκαρπίας - Ανακοίνωση του συλλόγου γονέων του 1ου Δημοτικού Ευκαρπίας




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας καλεί τα μέλη του, Γονείς και Κηδεμόνες και τους μαθητές του σχολείου του, αλλά και όσους αγαπούν την ποδηλασία στην Ευκαρπία και όχι μόνο, να δώσουν το παρόν στην 1η λαϊκή ποδηλατοδρομία της Ευκαρπίας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου με ώρα συγκέντρωσης 16:30 στην πλατεία Δημοκρατίας (συντριβάνι). Την ποδηλατοδρομία διοργανώνουν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής βιώσιμης κινητικότητας μετά από πρόταση του Τοπικού συμβουλίου Δ.Κοινότητας Ευκαρπίας :

  • Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Δ. Παύλου Μελά 
  • Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Ευκαρπίας ( Δημοτικά,  Γυμνάσια , Λύκειο)
  •  Η Τοπική Κοινότητα Ευκαρπίας 
  •  Ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Ποδηλάτης¨ 
  •  Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ευκαρπίας



ΥΓ: Η διαδρομή θα έχει ως αφετηρία την Πλατεία Δημοκρατίας και στην συνέχεια την οδό 25ης Μαρτίου, εργατικές κατοικίες και επιστροφή στην Πλατεία Δημοκρατίας. Θα υπάρχει αστυνόμευση κατά μήκος της διαδρομής για να διευκολυνθούν οι ποδηλάτες.


Νεώτερη ενημέρωση 7-10-2017:
Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, η 1η λαική ποδηλατοδρομία Ευκαρπίας, σήμερα Σάββατο στις 16:30, αναβάλλεται. Θα βγει νέα ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες με πιθανές ημέρες το άλλο Σάββατο ή Κυριακή. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Από την επιτροπή.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!