Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2017

Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου, συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού που αρχίζουν την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού οργανώνει εκδήλωση με θέμα « Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Υγείας (Χρ.Τεγοπούλου 2 & Περικλέους, Εύοσμος), την Παρασκευή, 03/11/2017 και ώρα 10.30πμ, από το
Τμήμα Προετοιμασίας Γονεϊκότητας και Μητρικού Θηλασμού.

Το Κ.Υ.Α.Τ Ευόσμου καλεί στην εκδήλωση όλες  τις μέλλουσες μητέρες να ενημερωθούν και τις θηλάζουσες μητέρες  να μοιραστούν  την εμπειρία τους
με τις μέλλουσες μητέρες.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 387 771-4.Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού είναι «Στηρίζουμε τον Θηλασμό Μαζί», δίνοντας έτσι έμφαση στη δικτύωση, την πληροφόρηση και τη δραστηριοποίηση όλων των φορέων με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης έως το 2030.
Υπενθυμίζεται ότι η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), την Παγκόσμια Συμμαχία για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) και τη UNICEF και είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μητρικού θηλασμού για την παιδική επιβίωση και ανάπτυξη, αλλά και για την υγεία των μητέρων. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!