Φυλάκιση 4 ετών στην Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη στο Δημόσιο

Ακόμα μία καταδίκη για την Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία έχει συνολικές οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια ρύθμιση εκ μέρους της, ούτε έχει καταβληθεί έστω ένα μέρος του ποσού.

Η υπόθεση της κόρης του πρώην υπουργού εκδικάστηκε ερήμην της και το δικαστήριο αποφάσισε ότι η ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως την έφεση και είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ/ημέρα.

Ο εισαγγελέας της έδρας, πάντως, ζήτησε την καταδίκη της κ. Τσοχατζόπουλου σε ποινή φυλάκιση πέντε ετών χωρίς τη δυνατότητα εξαγοράς ή αναστολής.

Θυμίζουμε ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου βρίσκεται εκτός φυλακής από το 2014, όταν έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της ποινής της, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρέωσης εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της δύο φορές τον μήνα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας επί της ενοχής της ή μη για την υπόθεση του «μαύρου πολιτικού χρήματος» με πρωταγωνιστή τον πατέρα της.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!