Από τις 5 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για μετεγγραφές των φοιτητών

Οι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλουν από τις 5 Οκτωβρίου ηλεκτρονικά την αίτησή τους για μετεγγραφή.

Η σχετική προθεσμία εκπνέει στις 13 Οκτωβρίου. Το ίδιο διάστημα θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για μετεγγραφή φοιτητές που εισήχθησαν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Ελληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.

Για να μπουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό που τους χορήγησε η γραμματεία της σχολής ή του τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν λίγες ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας. Για τις ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις, υποβάλλονται αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 έως και τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.

Πηγή: ΑΠΕ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!