Βρέθηκε στα σαγόνια πύθωνα 8 μέτρων και βγήκε νικητής

Ο θαρραλέος Ρόμπερτ Ναμπαμπάν επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη δουλειά, όταν είδε δύο πεζούς να έχουν παγώσει στη θέα του πελώριου ερπετού, το οποίο βρισκόταν καταμεσής του δρόμου.

Ο γενναίος 37χρονος αποφάσισε να επέμβει και βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς ο πύθωνας του επιτέθηκε και βύθισε τα δόντια του στο χέρι του. Έντρομοι περίοικοι παρακολουθούσαν την απεγνωσμένη πάλη του άνδρα με το γιγάντιο ερπετό, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα.

Μετά από μια αγωνιώδη μάχη ο Ναμπαμπάν κατάφερε να σκοτώσει τον πύθωνα, αλλά διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς φέρει βαθιά τραύματα στον αριστερό του βραχίονα και πόδι.

Ο 37χρονος, που εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας σε μονάδα παραγωγής φοινικέλαιου προσπαθεί παράλληλα να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Όσο για το φίδι, αυτό εκτίθεται σαν τρόπαιο σε κοινή θέα σε κεντρικό σημείο του χωριού, απλωμένο σ’ ένα σχοινί μπουγάδας.

(Με πληροφορίες από Daily Mail, φωτογραφίες: Facebook)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!