Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Θεσσαλονίκης είναι παρόντες

Θεσσαλονίκη, 25/10/2017

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κεντρικής Μακεδονίας
με αφορμή δημοσίευμα στον τύπο της Θεσσαλονίκης

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο, η Γραμματεία της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων δηλώνει τα παρακάτω :

Η υποτιθέμενη διάσπαση των Οικολόγων Πράσινων δεν απηχεί σε καμιά περίπτωση την πραγματική διάσταση του γεγονότος που αφορά στην αποχώρηση ενός στελέχους του κόμματος στην Αθήνα και κάποιων μελών της τοπικής του οργάνωσης που τον ακλούθησαν. Η κοινή δήλωση των δύο οικολόγων βουλευτών μας, των Γιάννη Τσιρώνη και Γιώργου Δημαρά, όπως και η κεντρική ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων, μας καλύπτει απόλυτα και θέτει τις πραγματικές διαστάσεις του γεγονότος της αποχώρησης κάποιων μελών.

Επιπρόσθετα θέλουμε να δηλώσουμε με αφορμή δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου της Θεσσαλονίκης που αναφέρουν πως οι Οικολόγοι Πράσινοι “διαλύονται”, πως είμαστε συνεχώς παρόντες στο μέτρο των δυνάμεων μας, σε όλους τους αγώνες πού αφορούν τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Κεντρική Μακεδονία. Αρκετά μέλη μας είναι είτε ιδρυτικά είτε ενεργά σε οργανώσεις και κινήματα της πόλης για την οικολογία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την προστασία των δημόσιων αγαθών και τους πρόσφυγες. Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν δυναμικά επίσης τις οικολογικές αυτοδιοικητικές κινήσεις της Περιφέρειας και του Δήμου.

Η υπόθεση της πολιτικής οικολογίας δεν ανήκει προνομιακά σε κανέναν, ανήκει σε όλες και σε όλους αυτούς πού αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτές τις μάχες θα δηλώνουμε πάντα παρόντες.


Η Γραμματεία της ΠΟ Κεντρ. Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!