Στην Ευρώπη για απεξάρτηση από το σεξ ο Γουάινσταϊν

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έφυγε για την Ευρώπη με το ιδιωτικό του τζετ, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ. Μόλις χθες, νέες αποκαλύψεις από τις Αντζελίνα Τζολί και Γκουίνεθ Πάλτροου είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβαρύνοντας επιπλέον την δεινή θέση στην οποία έχει βρεθεί.

 

Το ΤΜΖ μετέδωσε πως χθες το βράδυ επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο θα τον μεταφέρει σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα - δεν αναφέρεται ποια- για να εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης για σεξουαλική εξάρτηση.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γουάινσταϊν αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή των ανθρώπων γύρω του και να φύγει αμέσως.


Οι πηγές αναφέρουν πως ο παραγωγός είναι εκπληκτικά ήρεμος, λαμβάνοντας υπόψη τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων εναντίον του.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γουάινσταϊν πιστεύει ότι θα μπορέσει να ανακάμψει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενώ ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται σε συνομιλίες διακανονισμού με την εταιρία «The Weinstein Co» για επιστροφή στο συμβούλιο από το οποίο εκδιώχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον γυναικών.

 

Ένα νέο κύμα αποκαλύψεων και καταγγελιών είδε χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας καθώς πολλές διάσημες σταρ λύνουν τη σιωπή τους...>>>

 

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!