Σαββίδης: "Θα είμαι μαζί σας, να αισθανθούν όλοι τον παλμό του ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης μπαίνει μπροστάρης στην προσπάθεια συσπείρωσης που επιχειρείται στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού. Προχώρησε σε γραπτή δήλωση, με την οποία ενημερώνει ότι θα είναι παρών στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα μεταβεί από το Ροστόβ στη Θεσσαλονίκη μόνο γι' αυτόν τον λόγο, δηλαδή για να παρακολουθήσει την προπόνηση και θα επιστρέψει στη Ρωσία μετά το τέλος αυτής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ:

"Επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ τις περνάει μοναχικά. Κάποιοι άφησαν την ομάδα «ορφανή» αλλά δεν κατάφεραν να την αποδυναμώσουν.

Εμείς παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δείχνοντας αποτελεσματικότητα. Ναι, μας περιμένουν δύσκολες μάχες και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε προκλήσεις και να αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.

Μόνο αντιλαμβανόμενοι τη δική μας ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους. Σήμερα κοινός μας στόχος είναι να ενωθούμε γύρω από την ομάδα!

Σήμερα, όπως ποτέ άλλοτε, οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να αισθανθούν τον παλμό του ΠΑΟΚ, τη δύναμη και τη στήριξη της μεγάλης μας οικογένειας.

Όσο είναι σε ισχύ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, μόνο οι ανοικτές προπονήσεις μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε την ομάδα με ενέργεια, να ενισχύσουμε το πνεύμα του ΠΑΟΚ, να δείξουμε στους νέους παίκτες τι σημαίνουν τα χρώματα του συλλόγου μας.

Κι εγώ θα είμαι μαζί σας. Θα συναντηθούμε στην Τούμπα, 19 Οκτωβρίου στις 18:00.

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης"

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!