Η αμήχανη στιγμή που ο σκύλος του Μακρόν σηκώνει το πόδι και ουρεί μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Ο δύο ετών Νemo, o σκύλος του γάλλου πρόεδρου Εμανουέλ Μακρόν, προκάλεσε αμηχανία αλλά και γέλιο όταν αποφάσισε να ανακουφιστεί την ώρα που οι κάμερες κατέγραφαν μια συνάντηση μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

 

Στόχος του ήταν ένα διακοσμητικό τζάκι στο εντυπωσιακό γραφείο του Μακρόν ο οποίος εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με υπουργούς.

 

Στο βίντεο για το κανάλι TF1, τρεις υπουργοί βρίσκονται στο περίτεχνο γραφείο μιλώντας στον πρόεδρο σχετικά με κάποια επένδυση στην πόλη, όταν ο Nemo εμφανίζεται πίσω τους και σηκώνει το πόδι του για να ουρήσει.

 

Ο Μακρόν και οι υπουργοί ακούν το θόρυβο και κοιτάζουν γελώντας μέχρι να τελειώσει ο σκύλος. «Αναρωτήθηκα τι ήταν αυτός ο θόρυβος», λέει η υπουργός Brune Poirson, η οποία μιλούσε όταν άρχισε να ανακουφίζεται ο σκύλος.

 

«Αυτό συμβαίνει συχνά;» ρωτά ο Julien Denormandie, βοηθός του προέδρου και ο Μακρόν αστειεύεται λέγοντας πως αυτοί φταίνε που προκάλεσαν την περίεργη συμπεριφορά του σκυλιού.

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!