Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Παραδόθηκε προς χρήση το γήπεδο ποδοσφαίρου των οδών Μαρτίου & Εθν. Αντιστάσεως5/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκε προς χρήση το Γήπεδο Ποδοσφαίρου
επί των οδών Μαρτίου και Εθν. Αντιστάσεως

            Στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την αναβάθμιση της λειτουργικότητας των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, παραδόθηκε προς χρήση το δημοτικό προπονητήριο ποδοσφαίρου επί των οδών Μαρτίου και Εθν. Αντιστάσεως στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου.
            Οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου “Συντηρήσεις- Μικροκατασκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου” περιλάμβαναν την αποξήλωση και απομάκρυνση του υφιστάμενου παλαιού συνθετικού χλοοτάπητα, τον καθαρισμό της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου, τη βελτίωση των κλίσεων και την κατασκευή δικτύου για την απορροή των όμβριων υδάτων, την τοποθέτηση νέου τεχνητού χλοοτάπητα, την αποκατάσταση της περίφραξης του γηπέδου και τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού.
            “Προχωράμε σταθερά και συντονισμένα μέσα από την υλοποίηση αυτού του προγράμματος στην ανακαίνιση και αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών, με στόχο να εκσυγχρονίσουμε τους χώρους άθλησης του Δήμου μας προς όφελος των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, καθιστώντας τον αθλητισμό καθημερινό τρόπο ζωής” τόνισε  ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του γηπέδου, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Γιώργου Χατζηβρέττα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Ανδρεάδη και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δροσιάς Δημητρίου.
            “Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τους χώρους άθλησης του δήμου μας ασφαλείς και προσβάσιμους για όλους τους αθλούμενους και για τον σκοπό αυτό η φροντίδα για τη συντήρηση και αναβάθμισή τους είναι διαρκής” επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού κ.  Γιώργος Χατζηβρέττας.
            “Το πρόγραμμα για τη λειτουργική  αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων συνεχίζεται με την έναρξη έργων ανακατασκευής του γηπέδου Παπακυριαζή. Σκοπός μας η επέκταση των έργων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.” υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Ανδρεάδης.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!