Λαική Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών: Ένας «πλεονασματικός» ισολογισμός

Γεμάτοι υπερηφάνεια – και υπεροψία – οι διοικούντες τον δήμο μας παρουσίασαν τα αποτελέσματα του ισολογισμού για το 2016.
«Συνετός», «νοικοκυρεμένος», «ισοσκελισμένος» και προπάντων «πλεονασματικός», ήταν μερικά από τα διακοσμητικά επίθετα που συνόδευαν την παρουσίαση του θέματος.
Επέχαιραν και αυτοθαυμάζονταν μεταξύ τους γιατί … “κατάφεραν” να αυξήσουν το ταμείο του δήμου, σε ένα χρόνο, κατά δύο εκατομμύρια ευρώ!!!

Ζητάγανε από τους παραβρισκόμενους πολίτες – που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν για τους υπερβολικούς φόρους που καλούνται να πληρώσουν – να τους πούνε μπράβο και να τους χειροκροτήσουν.

Παρόντες ήταν και γονείς που τα μικρά παιδιά τους αναγκάζονται να περπατήσουν μεγάλες αποστάσεις για να πάνε σχολείο, γιατί τους «έκοψαν» το πούλμαν.

Τους άκουγαν και από το διαδίκτυο λαϊκές οικογένειες που αναγκάζονται να πληρώνουν δυσβάσταχτα – για την τσέπη τους ποσά – για να στέλνουν τα παιδιά τους στους βρεφικούς-παιδικούς σταθμούς ή στα πολιτιστικά-αθλητικά τμήματα του Δήμου.

Οι γονείς που με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είδαν τα σχολεία τους να κλείνουν και να συγχωνεύονται σε άλλα, αναρωτήθηκαν σε τι άραγε τους βοηθάει αυτό το “πλεόνασμα”.

«Οι μόνοι που χαίρονται τα “πλεονάσματα” σας είναι οι τραπεζίτες στους οποίους έχετε τις δημοτικές καταθέσεις», απάντησε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης.
«Εσείς μιλάτε για “πλεονασματικό ισολογισμό”, όμως η λαϊκή οικογένεια του δήμου μας ζει κάθε χρόνο ολοένα και πιο “ελλειμματική ζωή”. Την ίδια στιγμή που εσείς αυξάνεται τις καταθέσεις στα θησαυροφυλάκια των τραπεζιτών, συνεχίζει να λείπει το φαγητό από το τραπέζι πολλών λαϊκών οικογενειών και να αυξάνονται τα νοικοκυριά που ζουν χωρίς θέρμανση στα σπίτια τους. Εσείς όμως αρνείστε να τους απαλλάξετε από τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη στο όνομα του πλεονασματικού σας ταμείου».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!