«Πάτησε γκάζι» στο β΄ μέρος ο Ολυμπιακός

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός νίκησε με 97-67 τον ΓΣΛ Φάρο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί (41-50), στο δεύτερο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές και με πρωταγωνιστή τον Γιάνις Στρέλνιεκς άρχισαν να «χτίζουν» διψήφια διαφορά, η οποία στο τελευταίο 10λεπτο έφτασε και στους 20 πόντους.

Ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 (Κυριακή, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε τις επιθετικές της αρετές, ενώ όταν σοβαρεύτηκε και αμυντικά δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα (δέχτηκε 41 πόντους στο πρώτο 20λεπτο και μόλις 26 στο δεύτερο).

Τελικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμό και ήταν φανερά εκτός ρυθμού, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας, Μπράιν Ρόμπερτς, ο οποίος υπέστη θλάση κι έμεινε στην Αθήνα. 

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Στρένλιεκς με 16 πόντους (4τρ.), ο Τόμπσον πέτυχε 15 (1τρ.), ενώ στους 11 σταμάτησε ο Πρίντεζης.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!