ΟΛΤΕΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών


Η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO και σήμερα πλέον γιορτάζεται επίσημα σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον Κόσμο.
Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να ενδυναμωθούν ως ένα κρίσιμο βήμα προς την κατεύθυνση της ποιότητας της εκπαίδευσης και τις βιώσιμες κοινωνίες. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να «γιορτάσουν» την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών, διοργανώνοντας σχετικές εκδηλώσεις.
Χρόνια πολλά σε όλους !
Παράλληλα η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, στις 18.00, στα Προπύλαια. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στο συλλαλητήριο, το ΔΣ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για τα απογευματινά και εσπερινά σχολεία (από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ.).
Αγωνιζόμαστε για:
  • Διατήρηση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Υπουργείου Παιδείας.
  • Αυθύπαρκτο 3ετές Λύκειο της Τ.Ε.Ε. που θα παρέχει Πτυχίο Ειδικότητας και Απολυτήριο ισότιμο του Γενικού Λυκείου, με αυξημένα ποσοστά πρόσβασης στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!