Τι θα κάνει ο Τσίπρας στις Η.Π.Α.

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αναχωρεί ο Αλέξης Τσίπρας, σε ένα ταξίδι κομβικής σημασίας, με προγραμματισμένες σπουδαίες συναντήσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα συναντήσει, τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ την Τρίτη, ενώ τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση και με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Όταν ο Τσίπρας συναντά μεγάλους ηγέτες (vids)

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα συναντήσει μέλη του Κογκρέσου, πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους, οργανώσεις και στελέχη της Ομογένειας και επιχειρηματίες, ενώ θα μιλήσδει στο Brookings Institution και το Chicago Council on Global Affairs.

Έξι υπουργοί στο πλευρό του

Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν οι Υπουργοί Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Πηγή: reader.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!