Επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού δίπλα στο «Γ. Αβέρωφ»

Σήμερα στις 12.00 στο πλαίσιο εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με τη συμμετοχή φρεγάτας, ελικοπτέρου και ομάδας υποβρύχιων καταστροφών, στον θαλάσσιο χώρο δίπλα στο «Γ. Αβέρωφ» στη Θεσσαλονίκη.

Η επίδειξη θα γίνει μετά την τελετή παρασημοφόρησης της πολεμικής σημαίας του «Γ. Αβέρωφ» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 17:30, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα συμμετάσχει, μαζί με τις μπάντες των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στην καθιερωμένη μικτή επίδειξη στην πλατεία Αριστοτέλους.

Αύριο, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα βρίσκεται, στις 12:30μμ, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 13:30 στο Θέατρο Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία, ενώ την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στην πλατεία Ευόσμου, στις 12:00μμ, στη συνέχεια, στις 13:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στις 14:00 μπροστά από την πλώρη του «Γ. Αβέρωφ».

Σε περίπτωση βροχής, ενδέχεται κάποιες από τις εκδηλώσεις της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού να ματαιωθούν.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!