Η Παπακώστα "στηρίζει" Καμμένο και αποδοκιμάζει Άδωνι

Αμηχανία έχουν προκαλέσει στην Νέα Δημοκρατία οι δηλώσεις της Κατερίνα Παπακώστα, λίγες ώρες μετά την σύγκρουση του κ. Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ολομέλεια. Η κ. Παπακώστα από το βήμα της Βουλής είπε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο».
.
Μάλιστα η κ. Παπακώστα προχώρησε ακόμα παραπέρα. Ενώ η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να καταψηφίσει τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των ενόπλων δυνάμεων, η βουλευτής Β΄Αθήνας δήλωσε πως ορισμένες εξ αυτών κινούνται «προς την σωστή κατεύθυνση».

Στην συνέχεια όμως το λόγο ζήτησε και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης που ξεκαθάρισε «σας έχουμε κατακρίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Το έχει κάνει και ο πρόεδρος της ΝΔ. Κανείς βουλευτής και καμία βουλευτίνα της ΝΔ δεν θα μετέχει σε δική σας επιτροπή. Αυτά είναι προβοκάτσιες του Καμμένου».

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Παπακώστα είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν «πονοκέφαλο» στην ηγεσία του κόμματός της όταν είχε πει ότι η ΝΔ έπρεπε να ψηφίσει την τροπολογία για την διανομή του μερίσματος.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!