Σταθάκης: Σε τελική φάση η συμφωνία για την Ακαδημία Πλάτωνος

«Γρήγορα θα καταλήξουμε θετικά» ανέφερε για την επένδυση στην Ακαδημία Πλάτωνος ο κ. Σταθάκης τοποθετούμενος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται το νομσχέδιο για το δομημένο περιβάλλον και την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι η σχετική συμφωνία με την Blackrock βρίσκεται στην τελική φάση προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων εκ μέρους της εταιρείας. «Εκκρεμεί η υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας επειδή υπάρχουν μερικά νομικά θέματα μιας και θέλουμε 100% κατοχύρωση» εξήγησε. Ανακοίνωσε ακόμη ότι είναι έτοιμο το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και ότι σύντομα θα κατατεθεί προς έγκριση στο ΣτΕ. 

Ο κ. Σταθάκης άσκησε, μάλιστα, σκληρή κριτική στη ΝΔ για την επενδυτική πολιτική της στο ζήτημα. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «σκέτη τραγωδία» τους χειρισμούς των κυβερνήσεων της ΝΔ που οδήγησαν όπως είπε στην απόρριψη δύο Προεδρικών Διαταγμάτων από το ΣτΕ.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!