'Οικουμενικά' συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την υπόθεση Λεμπιδάκη

«Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες» έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Twitter, στέλνοντας τα συγχαρητήρια του στην ΕΛΑΣ.

«Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ», σχολίασε και η Φώφη Γεννηματά στο Twitter, προσθέτοντας: «ανακούφιση για το αίσιο τέλος της ομηρείας του Μ. Λεμπιδάκη και της πολύμηνης ταλαιπωρίας της οικογένειάς του».

«Μπράβο στους αξιωματικούς, γυναίκες & άντρες της αστυνομίας που σιωπηλά & μεθοδικά κατάφεραν για άλλη μια φορά να νικήσουν τους απαγωγείς» και απ' τον Σταύρο Θεοδωράκη που επίσης επέλεξε το Twitter για να συγχαρεί την Αστυνομία.

Για μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας έκανε λόγο και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επισημαίνοντας πως «η Αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει» και ότι το «σημαντικό είναι πως ο άνθρωπος είναι σώος και βρίσκεται κοντά στους δικούς του».


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!