Κλήρωση Κυπέλλου μπάσκετ: Χωρίς ντέρμπι αιωνίων τα ημιτελικά

Στον τελικό του Κυπέλλου θα μπορέσουν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι «αιώνιοι» καθώς από την κλήρωση που έγινε σήμερα δεν προέκυψε το μεγάλο ντέρμπι.

Τι προέκυψε από αυτή; Τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ να κονταροχτυπιούνται στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου με την Ένωση να είναι τυπικά γηπεδούχος.

Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, με τον νικητή σε κάθε παιχνίδι να παίρνει και τη νίκη.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός του εφετινού Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου στα «Δυο ΑΟΡάκια» στο Ηράκλειο.

Πριν την έναρξη της κλήρωση υπήρξε ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Παπακυριακή με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κανένας αντιπρόσωπος στην κλήρωση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια...

Άρης –Ολυμπιακός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

sportfm


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!