Αθώος ο Γρηγόρης Τασούλας για τα ελικόπτερα της Πυροσβεστικής

Με αμετάκλητη ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών κηρύχθηκε αθώος ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίας Τάξεως Γρηγόριος Τασούλας της κατηγορίας «της παραλείψεως να μεριμνήσει για την παροχή πιστοποιημένης τεχνικής - εφοδιαστικής υποστήριξης, προκειμένου τα 5 ιδιόκτητα ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος να παραμείνουν αξιόπλοα, με αποτέλεσμα να παραμείνουν αδρανή και μη αξιόπλοα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει ότι η απόφαση «αποτελεί αναμφισβήτητα ηθική δικαίωση για τον κ. Γρηγόριο Τασούλα, αλλά συγχρόνως πρέπει να αποτελέσει και θεσμικό ενδείκτη προς λίγους Εισαγγελείς, οι οποίοι, με πενιχρή τεκμηρίωση, υιοθετούν αβασάνιστα και επιπόλαια ανώνυμες καταγγελίες ή χαλκευμένες κατηγορίες ανταγωνιστριών εταιρειών και ασκούν νομικά ασπόνδυλες ποινικές διώξεις, σπιλώνοντας ανθρώπινες συνειδήσεις και καταστρέφοντας επαγγελματικές πορείες».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!