Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: Η Ελληνική Α.Ο.Ζ. και οι επαγγελματικές προοπτικές

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 23-10-2017
 Αριθμ. Δ.Τ.: 036

Η Ελληνική Α.Ο.Ζ. και οι επαγγελματικές προοπτικέςΜε εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας «Η Ελληνική Α.Ο.Ζ. και οι επαγγελματικές προοπτικές», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στο αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.), με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά και την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Νίκος Λυγερός  και ο Δρ.  Ηλίας Κονοφάγος.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας στο http://oltee2017.weebly.com/
Μετά το τέλος των εισηγήσεων, τοποθετήθηκε το ακροατήριο επί συγκεκριμένων ζητημάτων. Τις εισηγήσεις της ημερίδες μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ, καθώς και φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.
Η Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες .


Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Σεκεριάδης
Ο Γενικός Γραμματέας Παλαιολόγος Δούρος 

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-5238973
Πληροφορίες: Νικόλαος Σεκεριάδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6932-619808Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!