Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία ζευγαριού στο Περιστέρι

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε καθώς η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέτοια η συλλογή στοιχείων και με σύγχρονες μεθόδους, που δεν άφησε κανένα άλλο περιθώριο σε εντολείς και εκτελεστές, παρά την ομολογία, κάτι μοναδικό στα χρονικά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες κακοποιοί, Έλληνες και αλλοδαποί έχουν ομολογήσει δύο περιπτώσεις ενώ εξετάζονται και άλλες ύποπτες δολοφονίες. Η ίδια εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμών και ληστειών.

Πρόσθετα, εξαρθρώθηκε και σπείρα Γεωργιανών ληστών τραπεζών. Πρόκειται για την συμμορία που λήστεψε την περασμένη Δευτέρα την Τράπεζα Πειραιώς στο Π. Φάληρο και ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη από άντρες της Ασφάλειας στο Παγκράτι, έπεσαν στα χέρια των Αρχών.

Και για τις δύο σημαντικότατες υποθέσεις θα γίνει επίσημη παρουσίαση όλων των πτυχών τους σήμερα το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ, από τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Παπαζαφείρη.

(Φωτογραφία: SOOC)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!