Περιοδεία του Ανδρουλάκη σε Καστοριά - Φλώρινα

Περιοδεία στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς αλλά και με αφορμή την εκδήλωση «Ρατοπούλεια 2017» που διοργανώνεται στην πόλη της Φλώρινας.

Ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της ενιαίας προοδευτικής παράταξης θα συναντηθεί με πολίτες και θα παραθέσει συνεντεύξεις τύπου και ομιλίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας το Σάββατο και την Κυριακή έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Οκτωβρίου - Καστοριά


12.00: Συνάντηση με πολίτες στο Άργος Ορεστικό
18.30: Συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Esperos Palace»
19.00: Ομιλία στο ξενοδοχείο «Esperos Palace».

Κυριακή 15 Οκτωβρίου - Φλώρινα


10.15: Συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά ΜΜΕ στην «Ευξείνου Λέσχη Φλώρινας», με αφορμή την εκδήλωση «Ρατοπούλεια 2017». Διεύθυνση: Μακεδονίας 4.

11.00: Εκδήλωση «Ρατοπούλεια 2017» με θέμα «Ευρώπη - Τουρκία: Εξελίξεις - Προοπτικές. Η διασφάλιση των συμφερόντων Ελλάδας και Κύπρου». Ο Ν. Ανδρουλάκης θα είναι ομιλητής μαζί με τους Κ. Χρυσόγονο και Γ. Κύρτσο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).
19.00: Συνέντευξη Τύπου με τα Τοπικά ΜΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. Διεύθυνση: Ηπείρου 26.
19:30: Ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!