Γ. Κατρούγκαλος για Ελληνικό: Η ευθύνη για την καθυστέρηση ανήκει στη Ν.Δ.

«H ευθύνη για την καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό ανήκει στη Ν.Δ.» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κατρούγκαλος απέδωσε τις καθυστερήσεις των τελευταίων δύο χρόνων στις τεχνικές δυσκολίες «επειδή δεν προετοιμάστηκε η επένδυση όπως θα έπρεπε από τους προηγούμενους».

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι «θα ξεκαθαρίσουν τα αρχαιολογικά θέματα την επόμενη εβδομάδα» και αυτό, όπως είππε, είναι το τελευταίο ζήτημα που έχει απομείνει.

«Όμως το θέμα είναι και το τι αφήνουν οι επενδύσεις στον τόπο. Είμαστε υπέρ κάθε επένδυσης, που φέρνει χρήματα στην ελληνική οικονομία» πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο μείωσης της φορολογίας, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε πως «για να μειωθούν οι φόροι, θα πρέπει να μειωθεί η ανεργία». «Έχουμε ακούσει από τη Ν.Δ. ότι θα μειώσει τους φόρους. Θέλουμε να ανεβεί η ανάπτυξη. Αν χαμηλώσουν οι κρατήσεις θα χαμηλώσουν κι άλλο οι συντάξεις. Για να μειωθούν οι φόροι, θα πρέπει να μειωθεί η ανεργία» δήλωσε προσθέτοντας ότι «οι μειώσεις σε συντάξεις επί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ήταν συσσωρευμένες».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!