Σοκ στην Πάτρα: Μητέρα εξέδιδε τις δύο ανήλικες κόρες της

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη υπήκοος Ρουμανίας, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της παιδικής πορνείας στην περιοχή της πλατείας, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης στοχευμένη επιχείρηση, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις στις δύο ανήλικες υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία, στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκαν ο αλλοδαπός, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

(Με πληροφορίες από PatrasTimes)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!