Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε στη συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Ουκρανίας [βίντεο]


Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Ταγίπ Ερντογάν να πασχίζει απεγνωσμένα να μην το ρίξει στον ύπνο στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ουκρανό ομόλογό του στο Κίεβο.

Ένα κύμα υπνηλίας κατέλαβε τον Τούρκο πρόεδρο, τα μάτια του έκλεισαν, το κεφάλι του έγειρε και προσπαθούσε να κρύψει το χασμουρητό του την ώρα που μιλούσε ο Πέτρο Ποροσένκο.
Για κάποια δευτερόλεπτα ο Ερντογάν φάνηκε σαν να παραδόθηκε όντως στην αγκαλιά του Μορφέα, αλλά τινάχτηκε όταν ένας Τούρκος δημοσιογράφος του απηύθυνε μια ερώτηση.

Σε μια άλλη στιγμή ο φακός έπιασε τον Ερντογάν να χασμουριέται μερικές φορές καθώς προσπαθούσε να παραμείνει ξύπνιος.
Αντιλαμβανόμενος ότι ο ομόλογός του προσπαθεί να μην αποκοιμηθεί, ο Ποροσένκο χτύπησε διακριτικά με το χέρι του το γραφείο για να βοηθήσει τον Ερντογάν να μείνει άγρυπνος.
Ο Τούρκος πρόεδρος πραγματοποίησε χθες Δευτέρα μονοήμερη επίσκεψη στην Ουκρανία. Πριν τη συνάντησή του με τον Ποροσένκο έκανε μια σύντομη στάση στην Πλατεία Νίκης για να καταθέσει στεφάνι σ’ ένα στρατιωτικό μνημείο. Και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Ποροσένκο κεκλεισμένων των θυρών. Ίσως η κόπωσή του στη συνέντευξη Τύπου να εξηγείται ως ένα βαθμό απ’ το γεγονός ότι η συνάντηση κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες, αντί για τα 45΄που είχε προγραμματιστεί.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!