Κύπρος: Υποψήφιος και επίσημα στις προεδρικές εκλογές ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση του κατάφερε να κρατηθεί όρθια παρά τις πιέσεις και να μετατρέψει την οικονομική κρίση σε ευκαιρία.

Υποστήριξε στη διάρκεια της θητείας του έγιναν "ιστορικής σημασίας μεταρρυθμίσεις", ώστρ να μετατραπεί η Κύπρος σε σύγχρονο κράτος, αναγνώρισε ωστόσο ότι πρέπει ακόμη πολλά να γίνουν για να διαφυλαχθεί η είρηνη και να επικρατήσει η αξιοκρατία.

Τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν προσεχτικά βήματα ώστε να μην επιστρέψει η Κύπρος σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Ειδικά για το Κυπριακό, έκανε λόγο για επίλυση που θα βασίζεται σε μία λύση χωρίς νικητές και ηττημένους.

Θέτοντας το έργο και την υποψηφιότητά του στην κρίση του κυπριακού λαού, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε μια "δεύτερη και τελευταία θητεία", τονίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να ακολουθήσει το δρόμο της αντιπαράθεσης με κανέναν.

Σημεώνεται ότι στις δημοσκοπήσεις που έγιναν πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Αναστασιάδης δείχνει να περνά με άνεση στο β΄γύρο, με τη δεύτερη θέση να διεκδικούν οι κ.κ. Σταύρος Μαλάς και Νικόλας Παπαδόπουλος.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!