Μεγαλοοικονόμου: Να παραιτηθεί ο Λεβέντης και να εκλέξουμε νέο αρχηγό

Με αφορμή την δήλωση του Βασίλη Λεβέντη ότι σκέπτεται να παραιτηθεί από βουλευτής η προσφάτως ανεξαρτητοποιηθείσα βουλευτής από την Ε. Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έθεσε θέμα ηγεσίας.

«Εάν η δήλωση του κ. Λεβέντη έχει σοβαρότητα, οφείλει να παραιτηθεί προ Δευτέρας» τόνισεα η ανεξάρτητη βουλευτής Β΄ Πειραιά σε δήλωσή της και πρόσθεσε: «Αμέσως θα πρέπει να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα για την εκλογή νέου προέδρου και χάριν ενότητας του κόμματος να επιστρέψουν οι βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί».

Εξειδικεύοντας την πρότασή της μάλιστα είπε πως «ο νέος πρόεδρος θα είναι μεταβατικός, με εντολή σύγκλισης συνεδρίου και σκοπό να καθοριστούν οι καταστατικές αρχές του κόμματος στο πλαίσιο της Κεντρώας ιδεολογίας, καθώς και να καταστεί η εγγραφή νέων μελών πανελλαδικώς, δεδομένου ότι το καταστατικό είναι απαρχαιωμένο και δεν έχουν εγγραφεί νέα μέλη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Λεβέντης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είπε: «Τη Δευτέρα, έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή. Γιατί εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους, ο Μητσοτάκης ''δεν δίνω χέρι'', να έρθει αυτός».

Και συνέχισε: «Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Εγώ πάω για παραίτηση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!