Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε με F16 πάνω από το Αιγαίο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Με στολή πιλότου πέταξε με μαχητικό F-16 πάνω απ' το Αιγαίο.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην περιοχή για τις ανάγκες του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου  στο πρόγραμμά του συμπεριελάμβανε και επίσκεψη στην αεροπροική βάση της Λάρισας

Τον Αλέξης Τσίπρα υποδέχτηκαν  ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε στο briefing room της πτέρυγας,  ανέβηκε την σκάλα για να μπει στο F16 φόρεσε την ειδική κάσκα και πέταξε πάνω από το Αιγαίο  σε τριάδα αεροσκαφών, μαζί τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ

Στο δεύτερο διθέσιο του σχηματισμού συγκυβερνήτης ήταν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και στο τρίτο που ήταν μονοθέσιο χειριστής ήταν ο αρχηγός της Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Η πτήση ξεκίνησε στις 12.00 και ο πρωθυπουργός πέταξε πάνω από την Σύρο, την Λήμνο, τον Αη Στράτη και το Αγιο Όρος

Μάλιστα, ο ίδιος είχε διάλογο με χειριστές των μαχητικών της 337 Μοίρας.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!