Έπεσε το Facebook και το Instagram για μία ώρα και το διαδίκτυο τρελάθηκε

Όπως έγραψαν εκατοντάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου στο Twitter, το Facebook "έπεσε", με τους ίδιους να αναφέρουν πως δεν μπορούσαν είτε να ανοίξουν την εφαρμογή, είτε να έχουν πρόσβαση στο Messenger. Παρόμοια προβλήματα διαπιστώθηκαν και στο Instagram το οποίο έχει εξαγοραστεί από τη Facebook.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν και στη χώρα μας λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ αποκαταστάθηκαν μία ώρα αργότερα. Η είδηση κοινοποιήθηκε αρχικά από το site "Down Detector" που καλύπτει θέματα σχετικά με προβλήματα των social media. Διευκρινίζεται πως σε iOS οι εφαρμογές λειτουργούσαν κανονικά.

Το site Down Detector έδωσε στη δημοσιότητα και χάρτη με τα κράτη στα οποία παρουσιάστηκαν προβλήματα:

Στην επίσημη status page της πάντως, η εταιρεία ανέφερε διαρκώς πως όλα τα applications "τρέχουν" κανονικά.

Όπως καταλαβαίνετε το hashtag facebookdown πρόλαβε να γίνει παγκόσμιο trend στο Twitter, με τους περισσότερους να καταφέρονται... εναντίον του Facebook με σχόλια καυστικά:

 

Meanwhile in facebook #facebookdown pic.twitter.com/oHVU0EdJOf

 

Facebook and Instagram are down... and have been for the last hour. Nobody panic! #facebookdown pic.twitter.com/SZP3vxCiJs

When facebook's down and everyone's like #facebookdown pic.twitter.com/NVzu5A1pbZ

every social media manager right now #facebookdown #instagramdown #socialmediamarketing pic.twitter.com/5a3GXhL0HF

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!