Google Pixel Buds: Τα έξυπνα ακουστικά που μπορούν και μεταφράζουν 40 γλώσσες

Τι θα γινόταν αν τα ακουστικά μπορούσαν να κάνουν περισσότερα από το να μεταδίδουν την αγαπημένη σας μουσική; Τι θα γινόταν αν μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε πράγματα χωρίς να κοιτάξετε το κινητό σας; Αν μπορούσαν να σας μάθουν πώς να απαντήσετε σε μια ξένη γλώσσα ή να καταλάβετε αυτόν που τη μιλάει. Μαζί με όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε πριν λίγες μέρες η Google, αποκάλυψε και ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, τα Pixel Buds, τα οποία είναι εξοπλισμένα με το Google Assistant και μπορούν να μεταφράζουν μέχρι και 40 γλώσσες σε πραγματικό χρόνο. Αν, για παράδειγμα, είστε συνδεδεμένοι και με ένα smartphone Pixel θα μπορούν να στέλνουν ή να διαβάζουν μηνύματα και κείμενα, να ρυθμίζουν την ένταση, να σταματούν τη ροή της μουσικής ή να δίνουν οδηγίες στο χάρτη.

 

To πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των Pixel Buds, είναι η δυνατότητα μετάφρασης 40 διαφορετικών γλωσσών σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας το Google Assistant μαζί με Google Translate σε ένα κινητό Pixel.
To πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των Pixel Buds, είναι η δυνατότητα μετάφρασης 40 διαφορετικών γλωσσών σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας το Google Assistant μαζί με Google Translate σε ένα κινητό Pixel.

 

Τα Pixel Buds διαθέτουν ένα touchpad, στο δεξί ακουστικό για να αλλάζετε τραγούδια, να ρυθμίζετε τον ήχο και να ενεργοποιείτε το Google Assistant. Εννοείται ότι στις περισσότερες εφαρμογές κυριαρχεί η παρουσία του. Ακουμπώντας το δεξί ακουστικό μπορείτε να ζητήσετε από το Google Assistant να παίξει μουσική, να καλέσει ένα νούμερο, να σας ενημερώσει για μηνύματα ή να σας δώσει οδηγίες σωστής κατεύθυνσης στους οδικούς προορισμούς σας. Συνδέονται ταχύτητα με το smartphone σας μέσω Fast Pair, όμως το πιο εντυπωσιακό από τα χαρακτηριστικά τους είναι η δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο σε 40 διαφορετικές γλώσσες (και στα ελληνικά!). Αν και αυτό προϋποθέτει την παράλληλη χρήση ενός  Pixel 2 ή Pixel 2 XL κινητού, είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία που κάνει τη νέα σειρά της Google άκρως γοητευτική και πλήρως ανταγωνιστική. Κάτι που σημαίνει ότι έχοντας την τεχνητή νοημοσύνη της Google στα αυτιά σας μπορείτε να φύγετε αύριο για Ιαπωνία και να μη φοβάστε ότι θα χαθείτε στη μετάφραση. 

 

Τα Pixel Buds έρχονται με μια θήκη ασύρματης φόρτισης, που μπορεί να κάνει τα ακουστικά να διαρκέσουν έως και 24 ώρες.
Τα Pixel Buds έρχονται με μια θήκη ασύρματης φόρτισης, που μπορεί να κάνει τα ακουστικά να διαρκέσουν έως και 24 ώρες.

 

Μιλώντας απλά στα Pixel Buds, το ηχείο του κινητού Pixel 2 θα μεταδίδει αυτά που λέτε σε 40 διαφορετικές γλώσσες, ενώ η μεταφρασμένη απάντηση θα έρχεται πίσω στα ακουστικά σας. Η αυτονομία των Pixel Buds φτάνει τις 5 ώρες ομιλίας με μία φόρτιση, χρησιμοποιώντας μια μπαταρία χωρητικότητας 620mAh. Βέβαια, αξιοσημείωτο είναι ότι η θήκη μεταφοράς τους είναι ένα λειτουργικό powerbank που μπορεί να τα φορτίσει έως 4 φορές σε μια μέρα. Τα Google Pixel Buds θα κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο με κόστος 159 δολάρια σε τρία χρώματα (μαύρο, λευκό και μπλε) αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ και αργότερα μέσα στο μήνα θα ακολουθήσουν οι Αγγλία, Γερμανία, Καναδάς και Αυστραλία.

 

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!