Μοντέλο μετέδωσε Live στο Instagram τη στιγμή που έκανε σεξ

Η νεαρή καλλονή, ενώ βρισκόταν σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της Andrew Gregory, είχε κοντά της το κινητό τηλέφωνο και πάνω στην ένταση της στιγμής πάτησε κατά λάθος την επιλογή για live stream στο Instagram.

Ως αποτέλεσμα επί τρία ολόκληρα λεπτά οι 14.000 followers της  άκουσαν όλα όσα διαδραμματίζονταν στο δωμάτιο του μοντέλου.Μέσα στην ατυχία της, η 18χρονη στάθηκε τυχερή στο γεγονός ότι η κάμερα του κινητού ήταν στραμμένη προς την αντίθετη πλευρά και έτσι μοιράστηκε μόνο ηχητικά τις προσωπικές της στιγμές.

Όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί, το μοντέλο σταμάτησε τη μετάδοση και λίγο αργότερα έγραψε ένα απολογητικό μήνυμα στο Instagram: «Για όποιον είδε τη live μετάδοσή μου, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν ήταν εσκεμμένη κίνηση. Διαγράψτε το περιστατικό από το μυαλό σας. Αυτό που έγινε στο live μου ήταν κατά λάθος και το κατάλαβα τρία λεπτά μετά, αλλά 14.000 άνθρωποι το είδαν. Συγγνώμη… Ήταν ντροπιαστικό. Θα ήθελα ήθελα να ζητήσω από όλους συγγνώμη, αλλά αυτά συμβαίνουν. Ατυχήματα συμβαίνουν. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε σαν να μη συνέβη ποτέ. Εγώ αυτό θα κάνω».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Hancher (@kristenhancher) στις

Η Hancher με τον σύντροφό της

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!