Η Microsoft τελειώνει την κινητή πλατφόρμα της

Παρά τις ελπίδες των χρηστών της πλατφόρμας ότι τελικά η Microsoft θα επανεξετάσει το ζήτημα, φαίνεται ότι η εταιρεία «βάζει τελεία» στις προσπάθειές της να μπει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας μέσω των Windows Phone.

Σε μια σειρά από tweets, ο Joe Belfiore, αντιπρόεδρος της Microsoft αρμόδιος για τα λειτουργικά συστήματα, αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεν θα αναπτύσσει πλέον νέα χαρακτηριστικά ή υλικό για τα Windows 10 Mobile.

Ενώ οι οπαδοί των Windows Phone ήλπιζαν ότι η Microsoft θα ενημέρωνε την πλατφόρμα με νέες λειτουργίες, είναι πλέον σαφές ότι το λειτουργικό σύστημα έχει τεθεί σε κατάσταση συντήρησης, με απλές διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας για υπάρχοντες χρήστες.

«Φυσικά θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την πλατφόρμα για διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας. Ωστόσο, η δημιουργία νέων λειτουργιών και υλικού δεν είναι προτεραιότητά μας», είπε ο Belfiore.

Από τα σχόλια του Belfiore φαίνεται ότι εκτός από το λειτουργικό σύστημα, τέλος λαμβάνουν και τα φημολογούμενα σχέδια της Microsoft για ένα «super smartphone», όπως τα laptops Surface, το οποίο εικαζόταν ότι η Microsoft σχεδίαζε να παρουσιάσει στο κοντινό μέλλον και το οποίο θα «έτρεχε» με Windows 10 Mobile.

 

topontiki


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!