Μέλος των Olympians βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα

Ο Κιτσικόπουλος που στο συγκρότημα ήταν κιθαρίστας, αλλά έκανε και φωνητικά, έκανε χωματουργικές εργασίες και το μηχάνημα Bobcat που οδηγούσε, κάποια στιγμή ανατράπηκε, τραυματίζοντάς τον  θανάσιμα, κάτι που ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του. Αυτό συνέβη στο σπίτι του, στην Παλιόχωρα Αβίας.

Ο 62χρονος Κιτσικόπουλος ήταν εργολάβος στο επάγγελμα και από την ανατροπή κτύπησε στο θώρακα. Στους Ολύμπιανς δεν ήταν ιδρυτικό μέλος και μπήκε στο γκρουπ στην πορεία, ένα γκρουπ που έγινε από τους Άλκη Κακαλιάγκο (πιάνο), Πασχάλη Αρβανιτίδη (τον γνωστό μας Πασχάλη δηλαδή σε τραγούδι και μπάσο), Βαγγέλη Κουτσοτόλη (σαξόφωνο), Κούλη Καλογιαννίδη (κιθάρα) και Δημήτρη Λαζαρίδη (τύμπανα). Αυτά έγιναν 1965 και τα μέλη των Olympians προήλθαν από την μπάντα The Brahms.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γνώρισα τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο τότε που σπούδαζε στο Α.Π.Θ.Πολιτικός Μηχανικός. Ήταν τακτικός θαμώνας στο club που εμφανιζόμασταν.
Αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματός μας και όταν διαλύσαμε συνέχισα εγώ να συνεργάζομαι μαζί του. Καλός φίλος, καλός κιθαρίστας και καλός συνεργάτης. Βαγγέλη έφυγες πρόωρα και άδικα.
Θα σε θυμόμαστε με αγάπη", σχολίασε στο Facebοok ο Πασχάλης.

 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!