Δείτε το site του πυρηνικού πολέμου -Τι θα συμβεί αν πέσει πυρηνική βόμβα στην Αθήνα [διαδραστικός χάρτης]


Η φράση «Κιμ, πάτα το κουμπί» σε κάποιους προκαλεί τρόμο και σε κάποιους άλλους φαίνεται πως δίνει έμπνευση.

Ο φόβος μήπως ο Βορειοκορεάτης κάνει πράξη την απειλή του και πλήξει με πυρηνικά τις ΗΠΑ απασχολεί όλο τον πλανήτη, και μάλιστα έχουν γίνει και μελέτες για τις πιθανές καταστροφές και απώλειες σε περίπτωση που συμβεί η εκτόξευση των πυραύλων.
Στο site nuclearsecrecy.com/nukemap ο επισκέπτης μπορεί με μερικά κλικ να δει τις καταστροφές που θα μπορούσε να προκαλέσει μία ενδεχόμενη επίθεση.
Ο χρήστης του site μπορεί να επιλέξει την πόλη που επιθυμεί και στη συνέχεια τη βόμβα που θα μπορούσε να την πλήξει. Μάλιστα, οι επιλογές στις βόμβες είναι πάρα πολλές, αφού ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από την πυρηνική βόμβα που χτύπησε τη Χιροσίμα έως και τις πυρηνικές κεφαλές που έχει χρησιμοποιήσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε δοκιμαστικές βολές.
Στη συνέχεια και πατώντας την επιλογή detonate εμφανίζεται στον χάρτη η έκταση της καταστροφής που θα προκαλέσει η έκρηξη.
Βήμα βήμα η επιλογή πόλης, η επιλογή βόμβας και η έκρηξη.
Μπαίνουμε στο nuclearsecrecy.com/nukemap
1. Στα δεξιά της σελίδας γράφουμε στα αγγλικά το όνομα της πόλης και κάνουμε κλικ στο GO

2. Στη συνέχεια στο πεδίο 2 επιλέγουμε τον τύπο της βόμβας

3. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Detonate

4. Στη συνέχεια (ανάλογα πάντα με τη βόμβα έχουμε επιλέξει) εμφανίζεται η έκταση της καταστροφής

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!