Πέθανε ο θρύλος της ροκ Tom Petty

Αναστάτωση επικράτησε σχετικά με τις αντικρουόμενες πληροφορίες για το θάνατο του Tom Petty, όμως η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε. Ο 66χρονος Αμερικανός ρόκερ πέθανε σε νοσοκομείο της νότιας Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου νοσηλευόταν ύστερα από ανακοπή καρδιάς, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του τα ξημερώματα της Τρίτης.  

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί θαυμαστές του αφήνουν λουλούδια και αφιερώματα στο αστέρι του τραγουδιστή στο Walk of Fame.

Ο Petty έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με το συγκρότημα «Tom Petty and the Heartbreakers», μια μπάντα που θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι του heartland ροκ κινήματος. Ακολούθησε και σόλο καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά πάντα επέστρεφε στους Heartbreakers, οι οποίοι έβγαλαν το τελευταίο άλμπουμ τους το 2014.  

Ο θρύλος της ροκ κυκλοφόρησε τρία σόλο άλμπουμ και άλλα δεκατρία με το συγκρότημά του, που το 2002 μπήκε στο Hall of Fame της Rock and Roll.

Είχε κερδίσει τρία βραβεία Grammy σε σύνολο δεκαοκτώ υποψηφιοτήτων, τρία βραβεία στα MTV Video Music Awards σε σύνολο δέκα υποψηφιοτήτων και ένα βραβείο στα «Billboard Music Awards».

Ο διάσημος σταρ έχει πουλήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. 


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!