Οι Ισπανοί στέλνουν Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό, αλλά...

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "Mundo Deportivo" ήρθε να ταράξει λίγο τα νερά. Κι αυτό γιατί αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζόι Ντόρσεϊ, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο δηλώνουν άγνοια επί του θέματος, ενώ το συγκεκριμένο θέμα διαψεύδεται και από τους εκπροσώπους του παίκτη. Οι "πράσινοι" έχουν ήδη επτά ξένους, με συνέπεια να μένει ένας εκτός από τη Stoiximan.gr Basket League (για την ώρα αυτός είναι ο Κένι Γκάμπριελ). Επίσης, για τον Ντόρσει που έχει να παίξει μπάσκετ οκτώ μήνες, πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Μπαρτσελόνα, αφού πρόσφατα κέρδισε στη δικαστική διαμάχη που είχαν οι δυο πλευρές με το δικαστήριο να του επιδικάζει ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ, με τους Καταλανούς να καλούνται να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου που ειχαν υπογράψει μαζί του πριν από την έναρξη της σεζόν 2016/17.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι το συγκεκριμένο δημοσιέυμα αναφέρει ότι, Βάσει νομοθεσίας, σε περίπτωση που ο Αμερικανός σέντερ υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα, τότε το ποσό για το οποίο θα συμφωνήσει θα αφαιρεθεί από το αντίστοιχο ποσό που του χρωστάει η Μπαρτσελόνα. Και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι Καταλανοί θα ήθελαν πάρα πολύ να δουν τον Ντόρσεϊ να συμφωνεί με κάποια άλλη ομάδα, προκειμένου να γλιτώσουν έστω ένα μέρος των χρημάτων που χρωστάνε στον Αμερικανό.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!