Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τη Μάνδρα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, τα μέλη του ΠΑΜΕ φώναζαν συνθήματα, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί.

Σημειώνεται πως τα συνδικάτα της Αττικής είχαν προγραμματίσει για σήμερα το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, διεκδικώντας άμεσα μέτρα για την ανακούφιση και προστασία των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Δυτική Αττική.

«Έργα τώρα αντιπλημμυρικά για να μην πεθάνει η εργατιά» και «Φτώχεια και πνιγμοί για την εργατιά, κέρδη και χλιδή για τ’ αφεντικά» ήταν τα συνθήματα που φώναζαν τα Συνδικάτα της Αττικής κατά την παράσταση διαμαρτυρίας.

«Αντιπλημμυρικά έργα τώρα. Αποζημιώσεις 100%. Έργα για τις λαϊκές ανάγκες, όχι για τα κέρδη του κεφαλαίου» ανέγραφε το πανό που είχαν αναρτήσει στην αίθουσα συνεδριάσεων διεκδικώντας άμεσα μέτρα για την ανακούφιση και προστασία των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Στην κινητοποίηση έδωσε το παρών αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ και της Λαϊκής Επιτροπής Ελευσίνας.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!