Πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών στο Δήμο Παύλου Μελά μετά τη συγχώνευση των Τμημάτων από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, με την εφαρμογή του σχεδίου Αναδιάταξης – Αναδιοργάνωσης Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδιάρθρωσης  Αστυνομικών Τμημάτων & Τμημάτων Ασφάλειας, από τοΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, τα δύο Αστυνομικά Τμήματα & τα δύο Τμήματα Ασφάλειας, Σταυρούπολης και Πολίχνης - Ευκαρπίας, συγχωνεύθηκαν.
Το ενοποιημένο πλέον Αστυνομικό Τμήμα Δήμου Παύλου Μελά και το αντίστοιχο Τμήμα Ασφάλειας Δήμου Παύλου Μελά, στεγάζονται στο κτίριο της οδού 
Κλεοπάτρας 6 δίπλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Πολίχνης και τις εργατικές κατοικίες οικισμού Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της τα παρακάτω τηλέφωνα μετά την υλοποίηση της απόφασης του αρμόδιου Υπουργείου σε όλη την ελληνική επικράτεια:
Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά
Διοικητής 2310 644201
Αξιωματικός Υπηρεσίας 2310 644200
Τμήμα Ασφάλειας 2310 644210
Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των συγχωνευμένων Υπηρεσιών, υπενθύμισε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στους πολίτες, το χρονικό των πρωτοβουλιών – παρεμβάσεών του και τις σχετικές επαφές του με την τότε Ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο μάλιστα πρωτοκόλλου συνεργασίας Δήμου Παύλου Μελά και Ελληνικής Αστυνομίας, πρότεινε την παραχώρηση χρήσης δημοτικών κτιριακών χώρων στη Σταυρούπολη για τη στέγαση της Αστυνομίας χωρίς κόστος.
Ο στόχος όμως του Υπουργείου είναι η συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων για εξοικονόμηση προσωπικού και πόρων και έτσι ήταν επιβεβλημένη η μείωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά και η επιλογή της σημερινής μοναδικής έδρας που δεν έχει έξοδα για μισθώματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!