Αδ. Γεωργιάδης για Αλ. Τσίπρα: Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί

«Ο Τσίπρας είναι μάγος! Μόνο ένας μάγος μπορεί να βγαίνει και να λέει στον ελληνικό λαό, “πετύχαμε υπεραπόδοση”, όταν έχει πέσει έξω τουλάχιστον 1% από τον προϋπολογισμό που έχει ψηφίσει στη Βουλή», ανέφερε μιλώντας στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Δευτέρας.

«Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη! Δεν υπάρχει ο άνθρωπος! Είναι εκτός πάσης λογικής», είπε ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να εξηγήσει, πώς γίνεται ταυτόχρονα να έχει πέσει το οικονομικό επιτελείο στις προβλέψεις του και ταυτόχρονα να υπάρχει υπεραπόδοση.

 Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο Πρωθυπουργός έκανε απόψε το διάγγελμα για να καλύψει όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, καθώς έγγραφα «αποδεικνύουν ότι οι Σαουδάραβες δηλώνουν πλήρη άγνοια για τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου».

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!