Γεροβασίλη: Ανθελληνική η συμπεριφορά της ΝΔ

Σημείωσε ότι όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που δικαιολόγησε όσους έχουν εξωχώριες εταιρείες αλλά και οι δηλώσεις για ισχυρούς και αδύναμους στην ελληνική κοινωνία είναι η άποψη και η πραγματικότητα που θέλει να δημιουργήσει η ΝΔ.

«Ο ελληνικός λαός δεν θα τα ανεχτεί αυτά, η ΝΔ θα απολογηθεί στον ελληνικό λαό» πρόσθεσε.

Υπογράμμισε ότι την ώρα που όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται, η ΝΔ δεν βλέπει τίποτε.

Αναφερόμενη, δε, στο κοινωνικό μέρισμα είπε ότι δεν προέρχεται από υπερφορολόγηση αλλά από άλλες πηγές εσόδων όπως η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα και από τους φορολογικούς ελέγχους.

Η κ. Γεροβασίλη ενισχύοντας την τοποθέτηση της περί ανθελληνικής στάσης της ΝΔ, αναφέρθηκε και σε σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Σύμφωνα με αυτό, η πρώην εργαζόμενη στο ΔΝΤ και φερόμενη ως άτυπη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά, στην «κλειστή λέσχη» του Ουεστμίνστερ του Λονδίνου, γνωστή για τα ισχυρά μέλη και τις υψηλές υπηρεσίες, φέρεται να μίλησε για σενάριο που οδηγεί την κυβέρνηση σε παραίτηση και τη Ν.Δ. στο τιμόνι της χώρας, αλλά υπογράφοντας 4ο μνημόνιο.

Η κ. Ξαφά διαψεύδει το δημοσίευμα και κάνει λόγο για συκοφαντική επίθεση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!