Μαρτίνεθ: «Ο ΠΑΟ έπαιξε εξαιρετικά, ήμασταν τυχεροί στο τέλος»

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ήταν φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπασκόνια επί του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια και μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στάθηκε στη σημασία του τριπόντου του Γκρέιντζερ, το οποίο έφερε τους Βάσκους σε απόσταση αναπνοής 28 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Ο προπονητής των Βάσκων ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε καλή νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά και είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό, αλλά το τρίποντο του Γκρέιντζερ μας έδωσε ευκαιρία. Τότε, στην τελευταία κατοχή τους, είχαμε καλή άμυνα, ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ κάποιες φορές.

»Πρέπει να κρατήσουμε την εργατικότητα, ενώ πρέπει και να βελτιωθούμε. Κάποιοι παίκτες είναι νέοι και πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους στην ομάδα και εργαζόμαστε για αυτό βήμα - βήμα. Αύριο θα προπονηθούμε και θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!